Vil du være en del af dronerevolutionen?

Vil du være med til at sprede vores passion for droneteknologi og har du en god sans for forretningsudvikling? Så er du muligvis en kommende forhandler af Plan2Fly.

Droner er fremtiden

Platformen Plan2Fly giver dig muligheden for at tilbyde dine nye og eksisterende kunder en ny type produkter.

Uanset hvilken branche du befinder dig i, kan du gennem Plan2Fly bestille droneydelser til dine kunder, der vil tage deres forretning til nye højder. 

DSC06058

Din rolle

Du er bindeleddet mellem Plan2Fly og din kunde. Kunden bliver en del af dit portfolio, og du følger dem gennem hele deres forløb.

Din rolle bliver at introducere din kunde for Plan2Fly og forklare mulighederne, forhandle pris, indtaste ordren i Plan2Fly og følge denne til dørs. 

Når du som forhandler laver et salg, får du naturligvis en andel af salget. Jo flere kunder du håndterer, jo større er din indtægt.

Et nyt værktøj til dine kunder

Som forhandler har du et bredt netværk inden for din branche med en naturlig sans for forretningsudvikling og ønsker at hjælpe dine kunder til at udføre deres arbejde smartere med ny teknologi. Derudover forstår du at formidle værdien af Plan2Fly, så det giver mening for flere typer af faglærte.

Med Plan2Fly får du muligheden for at tilbyde droneydelser inden for inspektioner, mapping og media.

 

Dronens muligheder er enorme – det samme er dit salgspotentiale!

Kontakt

Giv os et kald på 50 50 31 30, send en mail til info@plan2fly eller brug kontaktformularen her. Så sidder vi klar til at hjælpe dig i gang hurtigst muligt. 

Vi glæder os til, at du bliver en del af dronerevolutionen!