Administration af droneflyvning samlet ét sted

Simpelt - hurtigt - professionelt

Plug 'n' Play løsning til alle typer droneopgaver

Plan2Fly er en online platform, der gør det let og overskueligt at bruge droneteknologi.

Platformen er både til dig, der allerede har erfaring med dronens mange muligheder og dig, der aldrig har stiftet bekendtskab med teknologien før.

Det er en let integrerbar løsning til alle brancher, der har et ønske om digitalisering og at få adgang til de nyeste teknologier.

Vælg dit interessområde

Inspektion

Affotografering af bygning og analyse af skadesregistreringer

Læs mere

Mapping

Kortlægning af areal. Geodata, ortofoto og 3D modeller

Læs mere

Media

Få den ekstra wow-effekt til
din markedsføring

Læs mere

Droneinspektioner

HURTIGERE, BILLIGERE OG BEDRE

Hos Plan2Fly står et helt team klar til at hjælpe dig med at gøre dit arbejde med bygningsinspektioner lettere.

Droner er et oplagt værktøj, når man har behov for indblik i højderne. Med en droneinspektion fås der et komplet overblik over bygningens tilstand.

 

Vi tilbyder en platform, hvor det er let at komme i gang, muligt at bevare overblikket over et stort antal opgaver og en unik adgang til et stort netværk af erfarne piloter. Vi indsamler data om den bygning og leverer en overskuelig rapport, der giver dig et klart billede billede af din bygnings tilstan her og nu. 

 

 

Koordinér alle dronemissioner ét sted

Det er let at lægge et job i banken ved hjælp af vores værktøjer. Du finder bygningens lokation gennem vores søgefelt eller ved at uploade en KML/CSV fil. Herefter indrammer du dit ønskede område, hvorefter vores prisberegner vil give dig en pris.

Overskuelig data samlet i rapport

Plan2Fly har tilknyttet bygningsingeniører, der med stor omhyggelighed gennemgår din data og omsætter den til håndterbar information. Resultatet af droneinspektionen kan sendes videre til relevante partnere og implementeres i bygningens vedligeholdelsesplan – et datagrundlag til beslutningstagere ift. drift/vedligehold.

 

Alle piloter tilknyttet til Plan2Fly er professionelle dronepiloter, der har egen virksomhed og er CVR registreret. Vi sikrer piloternes kompetencer matcher dine behov via enscreeningsproces. På denne måde udbydes jobbet aldrig til en, der ikke har de rette kompetencer.

Tre løsninger

Når du bestiller en inspektion gennem Plan2Fly, tilbyder vi tre løsninger: Basis, Pro og Komplet.


Tre løsninger skræddersyet til alle behov. Hvad end du ønsker at bearbejde alt materiale selv, få assistance med dele af arbejdet eller få leveret en færdig pakke lige til at gå til.


Fælles for alle pakker er, at vi leverer et udførligt dokumentationsgrundlag – hvordan du ønsker materialet håndteret, vælger du gennem de tre løsninger.

Fra bestilling til levering

Med Plan2Fly dækker vi alle led i en droneinspektion – fra planlægning og booking af pilot, til selve droneflyvningen og til sidst efterbehandling af data. Som virksomhed skal du kun henvende dig ét sted for at få foretaget en komplet inspektion af dine bygninger.

 

Vi leverer eksperter i alle led. Således er du garanteret, at fagfolk skaffer dig lige den data du skal bruge. Data, der gør det lettere for dig at træffe endnu bedre beslutninger baseret på valid information.

 

Har du som virksomhed allerede styr på dine droneaktiviteter, er Plan2Fly en oplagt mulighed for at skalere ved at gøre brug af eksterne piloter til at dække et større udbud af opgaver samt et større geografisk område.

 

Du kan læse mere om droneinspektioner på inspektioner.dk

Virksomhed

Behov for bygningsinspektion

Bestilling

www.plan2fly.com eller henvendelse

Pilot

Droneinspektion foretages

Analyse

Fagpersoner gennemgår billedemateriale

Rapport

Samlet rapport leveres med komplet datagrundlag til beslutningstagen

Læs mere om droneinspektioner

I samarbejde med Dansk Drone Netværk, udbyderen af vores platform Plan2Fly, har vi lavet en e-bog. 

 

Eksperter fra branchen deler ud af deres erfaringer samt fordele og ulemper.

 

I bogen kan du læse om, hvordan en droneinspektion fungerer, i hvilke situationer, dronen virkelig kommer til sin ret og få adgang til viden, der kan hjælpe dig med at forvandle data til et informationsgrundlag, der ikke kun gør dig klogere på din bygning, men også kan give dig en økonomisk besparelse på renovering og vedligehold.

Mapping

Droner giver nøjagtig data

Når droner benyttes til indhentning af geodata, sker det via fotogrammetriske teknikker. Det betyder, at dronen flyver i et forudbestemt programmeret gridnet – som dækker det relevante område. Alle foto har front og side overlap, således vi sikrer minimum 5 fotos af samme område. Resultatet af en overflyvning er typisk fotos i tusindvis – som efterfølgende “sys” sammen. Alle drone fotos indeholder metadata med gps lokation.

 

Vil du læse mere om mapping kan du besøge www.mapping.dk.

Få struktur på din dronemapping

Med få klik kan du booke erfarne piloter til at udføre din næste mapping opgave. Du finder lokationen gennem vores søgefelt eller ved at uploade en KML/CSV fil. Herefter indrammer du dit ønskede område. Når alle oplysninger er indtastet, bliver opgaven lagt ud i vores Job Bank, hvor en kvalificeret pilot tager opgaven. 

Vi samler alle dine opgaver i vores system, så du let kan bevare overblikket over antal opgaver, beliggenhed og hvor langt piloten er i processen.

Efterbehandling

Hvad end du ønsker detaljeret kortlægning, visualisering af dine projekter i form af 3D eller en punktsky, er vi leveringsdygtige.

Vi tror på eksperter i hver proces, giver de bedste resultater. Derfor har Plan2Fly tilknyttet en række freelancere, der kan trylle data og video om til visuelle produkter, hvor kun fantasien sætter grænsen. 

Previous slide
Next slide

Professionelle piloter

Alle piloter tilknyttet til Plan2Fly er professionelle dronepiloter, der har egen virksomhed og er CVR-registreret.

 

Mapping kræver særlig viden og erfaring. Vi sikrer piloternes kompetencer matcher dine behov via en screeningsproces. På denne måde udbydes jobbet aldrig til en, der ikke har de rette kompetencer.

Media

Opnå wow-effekten

En drone giver et helt nyt perspektiv og tilfører et visuelt komponent, der ikke kan sammenlignes. Droneoptagelser kan fange en helhed, der er afgørende for den samlede historiefortælling og som fastholder seeren. 

 

Du har idéen – vi udfører den

Plan2Fly leverer ikke kun delementer af din medieproduktion – vi tilbyder helheden og har forbundet fagpersoner gennem platformen, så du let kan bestille en samlet løsning. Med få klik få adgang til erfarne dronepiloter og freelancere, der kan tilføre et kreativt pust til dit markedsføringsmateriale. Vi tilbyder adgang til et netværk af visuelle ”content providers” indenfor foto/video samt 2D/3D produktioner. 

Foto og video

Brug for for luftfoto af domicil, ejendom eller område?

Vores erfarne piloter hjælper med fotoserier fra luften, hvad enten der er behov for høje eller lave vinkler.

 

Eller har du brug for videoproduktion fra både fugle- og landkrabbeperspektiv? Hvad end du leder efter et droneskud til en reklame, promovering af dit nye byggekompleks eller øjne i skyen ved dit næste event, kan det bookes gennem Plan2Fly

Skywalk360°

Forestil dig, at gå en tur i luften og samtidig have frit valg til, at klikke på udvalgte interesseområder. Uanset hvor i touren du er, kan du dreje viewet i 720 grader. Dét giver unikke muligheder for digitale fremvisninger af komplette områder.

 

Klik dig gennem udvalgte punkter i luften via vores unikke Skywalks. Der er mulighed for at indsætte infopunkter med tekst, foto, video el. 3D.

3D visualisering

Med en 3D visualisering bliver selv de mindste detaljer levende, og visualiseringen giver en fantastisk helhedsoplevelse. Idéelt til at formidle idéer og visioner.

 

Vi kan skabe dit produkt i 3D eller tracke elementer i foto og videoproduktioner. Vores specialister bidrager med deres viden og indsigt hele vejen fra første cut til det endelige slutprodukt.

 

Et netværk af erfarne dronepiloter fotografer videoeditors grafikere specialister

Det er afgørende at der er god kommunikation mellem kunde og pilot og sikre kreative overensstemmelser. Når du booker en medieopgave gennem Plan2Fly, er det muligt at lave et udførligt brief, vedhæfte referencer og kommunikere med de forskellige parter. 

 

Derudover sørger vi for at de rette kompetencer er på plads, så evner og erfaring matcher behovet. 

Droneinspektioner

Hurtig og præcis

Hos Plan2Fly står et helt team klar til at hjælpe dig med at gøre dit arbejde med bygningsinspektioner lettere.

Droner er et oplagt værktøj, når man har behov for indblik i højderne. Med en droneinspektion fås der et komplet overblik over bygningens tilstand.

Vi tilbyder en platform, hvor det er let at komme i gang, muligt at bevare overblikket over et stort antal opgaver og en unik adgang til et stort netværk af erfarne piloter. Vi indsamler data om din bygning og leverer en overskuelig rapport, der giver dig et klart billede af din bygnings tilstand her og nu. 

Hør mere om droneinspektioner i interviewet med Teknologisk Institut. 

Koordinér dine dronemissioner ét sted

Med få klik kan du bestille en droneinspektion. Du finder bygningens lokation gennem vores søgefelt eller ved at uploade en KML/CSV fil. Herefter indrammer du dit ønskede område, hvorefter vores prisberegner vil give dig en pris. Når alle oplysninger er indtastet, bliver opgaven lagt ud i vores Job Bank, hvor en kvalificeret pilot tager opgaven. 

 

I dit dashboard kan du få et overblik over alle dine missioner – hvor og hvornår – og du kan følge processen på den enkelte mission.

Overskuelig data samlet i rapport

Når du bestiller en droneinspektion ved Plan2Fly, modtager du en samlet rapport med fotos og annoteringer. Disse er kategoriseret alt efter hvor kritisk skaden er.

 

Plan2Fly har tilknyttet bygningsingeniører, der med stor omhyggelighed gennemgår din data og omsætter den til håndterbar information. Resultatet af droneinspektionen kan sendes videre til relevante partnere og implementeres i bygningens vedligeholdelsesplan – et datagrundlag til beslutningstagere ift. drift/vedligehold.

 

Alle piloter tilknyttet til Plan2Fly er professionelle dronepiloter, der har egen virksomhed og er CVR registreret. Vi sikrer piloternes kompetencer matcher dine behov via en screeningsproces. På denne måde udbydes jobbet aldrig til en, der ikke har de rette kompetencer.

Previous slide
Next slide

Tre løsninger

Vi leverer tre løsninger: Basis, Pro og Komplet.

 

Tre løsninger skræddersyet til alle behov. Hvad end du ønsker at bearbejde alt materiale selv, få assistance med dele af arbejdet eller få leveret en færdig pakke lige til at gå til.

 

Fælles for alle pakker er, at vi leverer et udførligt dokumentationsgrundlag – hvordan du ønsker materialet håndteret, vælger du gennem de tre løsninger.

Fra bestilling til levering

Med Plan2Fly dækker vi alle led i en droneinspektion – fra planlægning og booking af pilot, til selve droneflyvningen og til sidst efterbehandling af data. Som virksomhed skal du kun henvende dig ét sted for at få foretaget en komplet inspektion af dine bygninger.

 

Vi leverer eksperter i alle led. Således er du garanteret, at fagfolk skaffer dig lige den data du skal bruge. Data, der gør det lettere for dig at træffe endnu bedre beslutninger baseret på valid information.

 

Har du som virksomhed allerede styr på dine droneaktiviteter, er Plan2Fly en oplagt mulighed for at skalere ved at gøre brug af eksterne piloter til at dække et større udbud af opgaver samt et større geografisk område.

Bliv klogere på droneinspektioner

I samarbejde med Dansk Drone Netværk, udbyderen af vores platform Plan2Fly, har vi lavet en e-bog. 

 

Eksperter fra branchen deler ud af deres erfaringer samt fordele og ulemper.

 

I bogen kan du læse om, hvordan en droneinspektion fungerer, i hvilke situationer, dronen virkelig kommer til sin ret og få adgang til viden, der kan hjælpe dig med at forvandle data til et informationsgrundlag, der ikke kun gør dig klogere på din bygning, men også kan give dig en økonomisk besparelse på renovering og vedligehold.

Kontakt

Giv os et kald på 50 50 31 30, send en mail til info@plan2fly eller brug kontaktformularen her. Så sidder vi klar til at hjælpe dig i gang hurtigst muligt. 

Vi glæder os til, at du bliver en del af dronerevolutionen!