Ledelse
Ulrik Max Nielsen
Ulrik Max Nielsen

Direktør // Stifter

Ulrik var blandt de første 150 certificerede piloter i Danmark, og har fra starten været meget interesseret i værdien og de mange muligheder droneteknologien rummer. Han er stifter af Dansk Drone Netværk og er overbevist om, at droner er en stor del af fremtidens digitalisering. Med Plan2Fly ønsker Ulrik at løse mange af de problemstillinger, han selv har erfaret som dronepilot, og han håber, at platformen kan fungere som vækstmotor og skabe fremdrift i branchen.
Find ud af mere...
Rasmus Storm Hansen
Rasmus Storm Hansen

Lead Udvikler

Med en baggrund inden for håndværk og salg samt en uddannelse som webintegrator, er Rasmus ikke bange for at tilegne sig ny viden og give sig i kast med store projekter. Han ser store muligheder i koblingen af droneflyvning og fremtidens teknologi, og han er ikke i tvivl om robotteknologien er kommet for at blive. Rasmus er backend-udvikler og i høj grad en holdspiller, der sørger for at holdet yder sit bedste. Når han koder, trækker han på sin indsigt i kundeforståelse og brugerviden.
Find ud af mere...
Partnere
Jonas Vangsted Vrængmose
Jonas Vangsted Vrængmose

Partner

Til daglig arbejder Jonas med planlægning og drift af militære luftoperationer. Jonas er en vigtig strategisk partner, og med hans blik for potentiale, er han en stor del af at definere målsætninger og den kommende udvikling i Plan2Fly. Droner har et vanvittigt potentiale -både privat og kommercielt. Teknologien kan allerede nu være med til at løse mange udfordringer, og Jonas mener, at kun fantasien sætter grænser for dronens fremtidige udvikling. Hans store viden inden for IT-sikkerhed, er til stor gavn for udviklingen af platformens solide fundament.
Find ud af mere...
Sune Laursen
Sune Laursen

Partner

Sune har med sin iværksættermentalitet en skabertrang og bred erfaring i at opbygge IT-systemer. Med en baggrund som selvstændig og ledende job i IT-branchen, er han ekspert i at eksekvere og sætte retningen. Sunes begejstring for droner, eller flyvende robotter som han kalder det, forstærkes af de mange muligheder, der er for at skabe tekniske løsninger og være med til at sætte dagsordenen for en spirende branche.
Find ud af mere...
Advisory Board:
Teit Silblerling
Teit Silberling
  • Direktør, Spin Robotics
  • Tidl. Direktør, UAS Danmark
  • Tech entreprenør
Find ud af mere...
Mette Præsst Knudsen
Mette Præst Knudsen
  • Professor, SDU
  • Institutleder: Marketing & Innovation, SDU
Find ud af mere...
Morten Skov
Morten Skov
  • AI/ML Udvikler, ZibraLabs
  • Tidl. CTO, Plan2Fly
  • Tidl. Senior Cyber/Physical Specialist, Alexandra Institutet

Find ud af mere...