Home >Team Plan2Fly
Team Plan2Fly
Ulrik Max Nielsen
Ulrik Max Nielsen

Direktør // Stifter

Ulrik var blandt de første 150 certificerede piloter i Danmark, og har fra starten været meget interesseret i værdien og de mange muligheder droneteknologien rummer. Han er stifter af Dansk Drone Netværk og er overbevist om, at droner er en stor del af fremtidens digitalisering. Med Plan2Fly ønsker Ulrik at løse mange af de problemstillinger, han selv har erfaret som dronepilot, og han håber, at platformen kan fungere som vækstmotor og skabe fremdrift i branchen.
Find ud af mere...
Sune Laursen
Sune Laursen

CIO // Partner

Sune har med sin iværksættermentalitet en skabertrang og bred erfaring i at opbygge IT-systemer. Med en baggrund som selvstændig og ledende job i IT-branchen, er han ekspert i at eksekvere og sætte retningen. Sunes begejstring for droner, eller flyvende robotter som han kalder det, forstærkes af de mange muligheder, der er for at skabe tekniske løsninger og være med til at sætte dagsordenen for en spirende branche. Sunes fornemmeste opgave, er at sørge for at realisere Plan2Fly’s visioner, ved at skaffe det rigtige hold og sætte en klar retning for projektet.
Find ud af mere...
Jonas Vangsted Vrængmose
Jonas Vangsted Vrængmose

Partner

Til daglig arbejder Jonas med planlægning og drift af militære luftoperationer. Jonas er en vigtig strategisk partner, og med hans blik for potentiale, er han en stor del af at definere målsætninger og den kommende udvikling i Plan2Fly. Droner har et vanvittigt potentiale -både privat og kommercielt. Teknologien kan allerede nu være med til at løse mange udfordringer, og Jonas mener, at kun fantasien sætter grænser for dronens fremtidige udvikling. Hans store viden inden for IT-sikkerhed, er til stor gavn for udviklingen af platformens solide fundament.
Find ud af mere...
Kenn Hoffmann Pedersen
Kenn Hoffmann Pedersen

SCO // Salgschef

Kenns baggrund som byggeteknisk rådgiver, og hans gode evner til at finde løsninger i komplekse situationer, giver ham en helt særlig forståelse for, hvordan ny teknologi kan være med til at løfte håndværker- og byggefaget. Dronen er et unikt redskab til at udføre inspektioner og mapping, og sammen med planlægningsværktøjet Plan2Fly, giver det os mulighed for at gentænke, hvordan vi tidligere har arbejdet med byggeri. Ifølge Kenn skal teknologien aldrig erstatte mennesket, men den kan opfange andre aspekter og minimere risiko – i kombinationen er potentialet stort. Med sit omfangsrige netværk som omdrejningspunkt har han skabt store resultater, og han glæder sig til at udbrede kendskabet til teknologiens mange muligheder. Ved Plan2Fly skal Kenn stå i spidsen for salgsafdelingen og skabe den gode relation til kunden - ligesom han skal spille en stor rolle i at få Plan2Fly placeret på landkortet som den umiddelbare go to platform for droneydelser.
Find ud af mere...
Sarah Kim Lassen Grøn
Sarah Kim Lassen Grøn

Kommunikationsansvarlig

Med baggrund i kulturbranchen, jonglerer Sarah gerne med mange bolde i luften og har stor fokus på målgrupper og brugeroplevelsen. Hun ser stort potentiale i fremtidens brug af droner og er fascineret af de mange brancher, hvor dronen kan benyttes til forskellige formål -mulighederne er mange. Hendes fornemmeste opgave er, at menneskeliggøre teknikken, sprede det gode budskab og synliggøre Plan2Fly’s mange funktioner.
Find ud af mere...
Camilla Juul Johansen
Camilla Juul Johansen

UX designer // Grafiker

Camilla er Plan2Fly’s kreative pust. Med en uddannelse i integreret design, benytter hun sin viden og æstetiske sans til at udvikle på vores visuelle udtryk. Droner er ikke kun et arbejdsredskab, men kan også bruges kunstnerisk og kreativt -de kan tilpasses til alt. Derudover er Camilla vild med, at dronen giver mulighed for at se verden fra en ny vinkel. Camilla trives bedst, når hun er en del af udviklingsprocessen og benytter især sin viden om Design Thinking til at se muligheder frem for udfordringer, når hun arbejder med skabe en stærk visuel identitet ved Plan2Fly.
Find ud af mere...
Rasmus Storm Hansen
Rasmus Storm Hansen

Lead Udvikler

Med en baggrund inden for håndværk og salg samt en uddannelse som webintegrator, er Rasmus ikke bange for at tilegne sig ny viden og give sig i kast med store projekter. Han ser store muligheder i koblingen af droneflyvning og fremtidens teknologi, og han er ikke i tvivl om robotteknologien er kommet for at blive. Rasmus er backend-udvikler og i høj grad en holdspiller, der sørger for at holdet yder sit bedste. Når han koder, trækker han på sin indsigt i kundeforståelse og brugerviden.
Find ud af mere...
Kristian Schebye
Kristian Enemark Schebye

Backend Udvikler

Som uddannet datalog elsker Kristian at dykke helt ned i de tekniske aspekter. Han har tidligere lavet hjemmesider og er fascineret af de mange muligheder og løsninger, der findes i teknikkens verden. Droner er en del af en voksende industri med uendeligt potentiale inden for innovation, og Kristian er glad at være en del af denne udvikling og suger til sig af viden. Kristian arbejder backend på konstant at forbedre og udvikle Plan2Fly og følger den teknologiske udvikling nøje.
Find ud af mere...
Mikael Hansen
Mikael Kales Hansen

Frontend Udvikler

Med en fortid som freelance multimedie-/webdesigner og alt-mulig-mand hos et større virksomhedshus, har Mikael evner til at tænke kreativt, men samtidig også sikre, at tingene bliver gjort ordentligt. I mødet med dronerne, oplever Mikael, at barndommens science-fiction-fantasier springer til live foran øjnene på ham og åbner en ny verden af muligheder. Mikael er en frontend-udvikler med sans for detaljer og øje for æstetikken. En mand, der sætter en dyd i at fordybe sig i arbejdet og som brænder for at finde nye løsninger, som sikrer en stærk brugeroplevelse.
Find ud af mere...
Advisory Board:
Teit Silblerling
Teit Silberling
  • Direktør, Spin Robotics
  • Tidl. Direktør, UAS Danmark
  • Tech entreprenør
Find ud af mere...
Mette Præsst Knudsen
Mette Præst Knudsen
  • Professor, SDU
  • Institutleder: Marketing & Innovation, SDU
Find ud af mere...
Morten Skov
Morten Skov
  • AI/ML Udvikler, ZibraLabs
  • Tidl. CTO, Plan2Fly
  • Tidl. Senior Cyber/Physical Specialist, Alexandra Institutet

Find ud af mere...