Teknisk oprustning og kommunikative indspark: Plan2Fly byder velkommen til 5 nye medarbejdere

21. juni 2021

Ambitionerne er store – og ligeså er interessen for Plan2Fly. Derfor ansætter vi 5 nye medarbejdere til at styrke vores tekniske kapacitet og blive ekstra skarpe på vores kommunikation og brand.

 

 

Plan2Fly har den seneste tid formået at finde sit fodfæste på markedet ved at etablere partnerskaber og rejse kapital, der muliggører ansættelsen af et hold medarbejdere, der skal eksekvere på de store planer og strategier. 

 

Det er et stærkt team af 3 mænd og 2 kvinder, som vi allerede har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med siden marts. Holdet har været en del af et Lead The Talent forløb, hvor de har arbejdet på en case vi har stillet til rådighed. Vi kan derfor garantere, at de alle er et super godt match til virksomheden. Nu er vi så heldige, at de har takket ja til at fortsætte deres arbejde og blive en permanent del af virksomheden.

Hos Plan2fly har vi fået 6 individuelle talenter, som hver for sig blev kastet ud på dybt vand og skulle løfte områder såsom vores kommunikationsstrategier, SoMe strategier, udarbejdelse af salgsmateriale og backend programmering af nyt modul til vores software platform. Talenterne har taget opgaverne til sig og har vist stor mod til at springe ud i opgaverne. Talenterne er blevet givet stor tillid og har leveret på alle parametre løsninger, som en til en har kunne implementeres hos os. De har på kort tid vist sig som ekstrem dygtige til hver deres område og samtidig fundet sammen som et stærkt team, ikke kun blandt dem selv, men også med de andre medarbejdere. Vi ser frem til det videre samarbejde!

 

Sune Laursen, CIO, Plan2Fly

Fuld fart frem

I tech-teamet byder vi velkommen til Rasmus Storm Hansen, Simon Benthin Munch og Kristian Enemark Schebye . 1 x udvikler og 2 x dataloger. De skal varetage backend-udviklingen af Plan2Fly og implementere de mange idéer, der er på tegnebrættet. Uden at afsløre for meget, er der rigeligt med projekter, der skal omsættes til kode.

 

Plan2Fly’s nye kommunikationsteam kommer til at bestå af Camilla Juul Johansen og Sarah Kim Lassen Grøn. Camilla er Plan2Fly’s kreative pust, der skal vække platformen til live ved at benytte sin viden og æstetiske sans til at udvikle det visuelle udtryk. Sarah sætter den kommunikative dagsorden, i takt med Plan2Flys udvikling og skal sprede kendskabet til platformens mange muligheder og kommende løsningsmodeller. 

 

Sammen skal holdet arbejde mod et fælles mål, om at udvikle det bedste planlægningsværktøj til dronepiloter. Vi glæder os til det nye hold tiltræder pr. 1. juli og se Plan2Fly folde sine vinger ud.