BLIV EN DEL AF DRONEREVOLUTIONEN

Du kan bruge Plan2Fly til:

Drone planlægning salg strukturering missioner booking administration teams

Vælg dit interesseområde

Dronepilot


Brug for et detaljeret planlægningsværktøj?

Virksomhed


Ejer du en virksomhed med
behov for droneydelser?

Forhandler


Har dine kunder behov for "eyes in the sky"?

Pilot

I Plan2Fly finder du en komplet værktøjskasse til at planlægge dine dronemissioner: tjekke zoner, bruge måleværktøjer, planlægge sikkerhedszoner og tjekke vejret mm.

 

Vi tilbyder en platform til at bevare det nødvendige overblik for enhver professionel dronepilot, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til – at flyve. 

Virksomhed

Som virksomhed får du en løsning, der gør det let og overskueligt at bruge droneteknologi. Du kan booke piloter, få databehandling,  monitorere interne opgaver og samle alle dine dronerelaterede opgaver ét sted. 

Det er en let integrerbar løsning til alle brancher, der har et ønske om digitalisering og at få adgang til de nyeste teknologier.

Forhandler

Som forhandler af Plan2Fly får du muligheden for at tilbyde nye og eksisterende kunder nye produkter. Uanset hvilken branche du befinder dig i, kan du gennem Plan2Fly bestille droneydelser til dine kunder, der vil tag deres forretning til nye højder. 

Situationsfoto Sune og Jonas

Tilpasset dit behov

Om du er pilot, virksomhed, freelancer eller gerne vil tilbyde dine kunder noget ekstra, kan Plan2Fly matche dit behov.

Vi samler alle facetter af dronebranchen og fjerner barrierer mellem køber og udbyder. Du har mulighed for at træde ind i processen, hvor det giver mening for dig.  

Modtag nyheder om Plan2Fly

* indicates required
E-bog om Droneinspektioner
Få tilpasset dine nyheder. Hvad er din profil?

Støttet af